Michelle Havenstrøm

ANSWERS, PART TWO

 • Hallo god kjære lesere :-) Jeg har nå vært borte noen dager, fordi jeg har hatt så utrolig mye å gjøre. Jeg skal nå prøve å få skrevet noen innlegg, som jeg kan legge ut om jeg ikke har tid til å blogge. For er så forferdelig mye som skjer fortiden. Men tenkte jeg skulle svare videre på spørsmålsrunden som jeg har hatt. 

  Hva syntes du om bloggen min?
  (http://ceciliehornburg.blogg.no)
  Du har en ganske fin blogg. Jeg har heller ikke vært innom bloggen din så mye, men jeg synes designe ditt er utrolig fint og enkelt.

  Hva burde man gjøre for å få deg til å lese bloggen sin?
  Jeg leser mange forskjellige blogger, er ikke noe veldig spesielt, men vis jeg måtte velge noe så burde det være et bra design, bilder for meg er ganske viktig. Også må det ha temaer som jeg intressere meg for. 

  Hva ser du i drømme kjæresten?
  Hva jeg ser i min drømme kjæreste. Han må bare være PERFEKT! Alle gutter er jo perfekte på hver sin måte. Men han må jo se bra ut, vært hyggelig, omtenksom og sette pris på det han har rundt seg. 

  Hva syntes du om mot mobbing og mote press?
  Mobbing er noe jeg hater mer enn noe annet. At noen mobber er bare for å føle seg bedre. Alle mennesker er forskjellige og ingen fortjener å oppleve å bli mobbet. Jeg vet akkurat hvordan det er å være mobbet, det er ikke noe lett. Det er mye motepress ut fortiden, det er på mange måter dumt fordi det som alle vil ha koster jo fryktelig mye penger, når man kan finne nesten akkurat det samme som er fake til en mye billigere penge. Men jeg synes det presse på mote kommer så tidlig. At et barn allerede i første klasse for motepress på seg synes jeg er helt latterlig...   Handler du mote klær eller vanlig?
  Jeg handler for det meste vanlige klær. Jeg handler selvføgelig klær som er mote også, men jeg kjøper det jeg trives med å gå i. Og som jeg føler at jeg kan gå ute med, det er det aller vitkigste for meg. 

  Hva syntes du om Acne?
  Jeg synes Acne er fantastisk. Ikke måten ting blir laget på. Men produktene. Jeg eier enda ikke noe av merket Acne, men det er noe jeg ønsker meg veldig. Jeg selvfølgelig i mot det dem holder på med angånde dyra, men jeg mener at vi som kjøper produkte er jo ikke med på prossesen. Det er jo ikke vi som burde bli straffet på en måte, selv om vi kjøper det. Det er jo heller dem som holder på slik. Så jeg synes Acne er et fantastisk merke. 

  HAR DU NOEN GODE BLOGGTIPS?
  Jeg har ikke noen spesiele bloggtips egentlig. Det er vel og ha en til to gode innlegg per.dag. Noe som jeg er veldig dårlig på selv. Og det å ha bilder med på vært innlegg, det kan bli veldig kjedelig å bare lese uten et enste bilde. Blogg om det som intresserer deg. For det som faktisk intresserer deg kan også noen andre intressere seg for. 

   

  Håper du likte svarene, jeg skal komme med dem siste innen få dager!

  Michelle Havenstrøm 

   

  Ingen kommentarer

  Cecilie Hornburg

  04.02.2014 kl.07:21

  Du er kjempe flink til å svare på spm :)

  Skriv en ny kommentar

  hits