Michelle Havenstrøm

I´m back

 • Jeg har så lyst, men det er så alt for vanskelig. Å blogge er en ting jeg elsker, men synes det er vanskelig å skirve innlegg. Føler ikke mine innlegg er bra, derfor føler jeg heller ikke for å blogge noe særlig. Kunne ønske jeg kunne være en mye bedre blogger enn det jeg er nå. Nå på sommeren er den beste tiden å være en blogger. Man for utrolig mange flotte bilder, man finner på morsome ting med venner og familie. Om jeg bare hadde vært flinkere. Jeg kan jo prøve, men om det går er en annen ting. 

  Jeg kan jo fortelle litt om hva som har skjedd til nå i sommer. Jeg har avsluttet mitt første år som lærling. Jeg har hatt et år med mye latter og glede, jeg har hatt verdens beste kollegaer som har vist meg, vært der for meg og hjulpet meg. Tusen tusen takk til dere! Jeg holder også på med å pakke enda. Om 11 dager går turen til Nøtterøy som blit mitt nye hjem for et år. Det skal bli deilig å få mitt eget sted å bo. Et sted der jeg kan gjøre hva jeg vil, der jeg kan ha besøk av hvem jeg vil og der jeg virkelig bare kan slappe av. 

  Nå må jeg lege meg til å sove. Skal tidlig opp i morga! Som jeg startet dette innlegge med skal jeg prøve å blogge litt oftere fremover, for kanskje også litt bedre tid til det når jeg flytter! 

  Michelle Havenstrøm

  Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits