Michelle Havenstrøm

Det å være lærling

 •  

  Hei gode lesere!

   

  Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det å være lærling innen for barn- og ungdomsarbeider faget. Jeg som nå snart er ferdig med å være 2 års lærling har en del erfaring. Det er ikke bare bare å være lærling. Det er sikkert mange som tenker at dette blir to slæke år, men det kan jeg love deg det ikke blir. Jeg tenkte akkurat sånn selv. Det er noe helt annet å være lærling en å sitte på skolebenken. Du er mer aktiv, og du blir sett på som en ansatt. Når jeg var utplasser så var jeg mer det man kaller et klatrestativ for barna, mens nå er du enda mer enn av de voksene og du kan være med å bestemme mye mer.

  Men mye av det jeg tenkte det var at jeg kunne bare være aktiv være kun med barna. Ikke noe skriving på noe som helt oppgave eller noen ting. Men slik er det virkelig ikke. Du har en del oppgaver du skal igjennom, du har aktiviteter du må planlegge og som du skal gjennomføre. Disse oppgavene er oppgaver du skal levere til din veiledere på det stedet du er og som skal hjelpe deg. Men du gjør disse oppgave for din del. Disse skal ligge i en perm som du for og som du skal ha med deg på din fagprøve. Det er mye god hjelp i disse papirene. Så jeg anbefaler alle å skrive så mye dem kan å spørre på stede man er.

   

  Det å være lærling er en god erfaring man tar med seg videre i livet. Man for masse jobb utvikling. Vis det er dette man brenner for og vil jobbe med videre så anbefaler jeg alle som går barn og ungen å søke lærling i stede for påbygg, og i hvert fall vis du er skole lei. For man kan ta påbygg når man er ferdig med lærlingtiden sin.

   

  Jeg trives med å være lærling, jeg angrer ikke på at jeg valgte den veien jeg har gjort nå. Om jeg skal videre utdanne meg etter lærlingtiden det vet jeg ikke enda, men når jeg nå snart er ferdig og faktisk sitter med et fagbrev i hånda kommer jeg til å være så stolt over meg selv. Fordi jeg har hatt en tøff lære tid. Det er i barnehagen jeg vil jobbe når jeg har fått mitt fagbrev. Vis man vet hva man vil, kan læretiden der man ikke vil være bli litt vanskelig. Men jeg har lært at man må bare klare å bite tenna sammen og stå opp å gå på jobb. Man blir mer stolt av seg selv når man da står med et fagbrev i hånda.

   

  Jeg det å være lærling er fantastisk også, du møter så mange fantastisk mennesker som setter så stor pris på deg og som vil hjelpe deg. At jeg angrer ingenting for at det var det jeg gjorde.

   

  Jeg håper dette innlegget her kanskje kan hjelpe dere der ute som ikke enda vet hva dere vil søke. Søk lærling det anbefaler jeg!   (google.no) 


  Håper dere for en fin kveld videre!

  -MichelleHavenstrøm

   

  4 kommentarer

  Silje S. Lopez

  05.05.2015 kl.21:00

  hørtes interessant ut :)

  malenekarlsbakk

  05.05.2015 kl.21:16

  Kjempe fin blogg og ikke minst bra skrevt! Jeg skal selv være lærling og gleder meg masse ti lbåde erfaring og utfordringer :)

  michelleh

  05.05.2015 kl.21:18

  malenekarlsbakk: Det skjønner jeg veldig at du gjør. Det er to fantastiske år med både gode og dårlig utfordringer :) Skal du i barnehage eller skole først?

  inspotato

  05.05.2015 kl.23:21

  Gnatt ^^

  Skriv en ny kommentar

  hits