Michelle Havenstrøm

Blogg

JUNI

 • Ny negler

 • God kveld!
  I går var jeg hos Beauty Zone Nøtterøy å fikk ordnet neglene mine til 17.mai. Og jeg er så utrolig fornøyd. Dem er kjempe flinke og jeg anbefaller alle som er på Nøtterøy å dra innom dem. Du kan også like dem på facebook HER . Det hadde dem nok satt stor pris på. Nå skal jeg vise dere før og etter bilder av mine negler. 


  FØR


  ETTER  Ble så fornøyd! 

  Hva synes du?
  MichelleHavenstrøm 

  Det å være lærling

 •  

  Hei gode lesere!

   

  Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om det å være lærling innen for barn- og ungdomsarbeider faget. Jeg som nå snart er ferdig med å være 2 års lærling har en del erfaring. Det er ikke bare bare å være lærling. Det er sikkert mange som tenker at dette blir to slæke år, men det kan jeg love deg det ikke blir. Jeg tenkte akkurat sånn selv. Det er noe helt annet å være lærling en å sitte på skolebenken. Du er mer aktiv, og du blir sett på som en ansatt. Når jeg var utplasser så var jeg mer det man kaller et klatrestativ for barna, mens nå er du enda mer enn av de voksene og du kan være med å bestemme mye mer.

  Men mye av det jeg tenkte det var at jeg kunne bare være aktiv være kun med barna. Ikke noe skriving på noe som helt oppgave eller noen ting. Men slik er det virkelig ikke. Du har en del oppgaver du skal igjennom, du har aktiviteter du må planlegge og som du skal gjennomføre. Disse oppgavene er oppgaver du skal levere til din veiledere på det stedet du er og som skal hjelpe deg. Men du gjør disse oppgave for din del. Disse skal ligge i en perm som du for og som du skal ha med deg på din fagprøve. Det er mye god hjelp i disse papirene. Så jeg anbefaler alle å skrive så mye dem kan å spørre på stede man er.

   

  Det å være lærling er en god erfaring man tar med seg videre i livet. Man for masse jobb utvikling. Vis det er dette man brenner for og vil jobbe med videre så anbefaler jeg alle som går barn og ungen å søke lærling i stede for påbygg, og i hvert fall vis du er skole lei. For man kan ta påbygg når man er ferdig med lærlingtiden sin.

   

  Jeg trives med å være lærling, jeg angrer ikke på at jeg valgte den veien jeg har gjort nå. Om jeg skal videre utdanne meg etter lærlingtiden det vet jeg ikke enda, men når jeg nå snart er ferdig og faktisk sitter med et fagbrev i hånda kommer jeg til å være så stolt over meg selv. Fordi jeg har hatt en tøff lære tid. Det er i barnehagen jeg vil jobbe når jeg har fått mitt fagbrev. Vis man vet hva man vil, kan læretiden der man ikke vil være bli litt vanskelig. Men jeg har lært at man må bare klare å bite tenna sammen og stå opp å gå på jobb. Man blir mer stolt av seg selv når man da står med et fagbrev i hånda.

   

  Jeg det å være lærling er fantastisk også, du møter så mange fantastisk mennesker som setter så stor pris på deg og som vil hjelpe deg. At jeg angrer ingenting for at det var det jeg gjorde.

   

  Jeg håper dette innlegget her kanskje kan hjelpe dere der ute som ikke enda vet hva dere vil søke. Søk lærling det anbefaler jeg!   (google.no) 


  Håper dere for en fin kveld videre!

  -MichelleHavenstrøm

   

  2015

 • Vil bare innom å ønske mine kjære gode lesere et godt nytt år!

  - MichelleHavenstrøm

  Morgenstund har gull i munn

 • God morgen herlige lesere ♥

  Her er det både regn og sol om hverandre hele tiden. Er alt for lei av regne vær. I dag går turen til Hamar. Gleder meg vannvittig mye, skal se på fotballkamp. Håper sola kan komme frem på Hamar i dag. Alt for Sandefjord! ♥


  (bilder fra i går morges)

  Håper dere for en fin søndag alle sammen! Hva skal dere gjøre på denne søndagen?
  - Michelle Havenstrøm 

  NYTT FAMILIEMEDLEM

 • Hallo verdens beste lesere! 
  Den siste tiden har vært hektisk for meg, men jeg begynner å komme meg til ro nå. Jeg har også fått ei ny lita jente inn i huset. Lille Tequila har nå bodd hos meg i snart 1,5 halv uke. Hun er verdens best katt, ho er så sinnsykt kosete, til tider kan ho bli for kosete. Men ho er verdens beste ♥  Hva synes du? Er ho ikke fin? ♥
  -Michelle Havenstrøm

  Before I die

 • Tenkte jeg skulle komme med et innlegg om ting jeg skal gjøre før jeg dør!

   

  ♦ Hoppe i fallskjerm  ♦ Hoppe i strikk
  ♦ Reise til Australia
  Få tattovering
  ♦ Dra på biltur rundt i Europa
  ♦ Dra til Afrika å hjelpe fattige barn  ♦ Få fadderbarn
  ♦ Reise til Paris  ♦ Dra til syden
  ♦ Dra på jentetur til New York
  ♦ Stå på ski i alpene
  ♦ Bade med delfiner
  ♦ Se Grand Canyon
  ♦ Dra på safari i Afrika
  ♦ Dra til Disneyland
  Se Big Ben og Buckingham Palace
  ♦ Stifte familie
  ♦ Eie en Ferrari   ♦ Forlove og gifte meg
  ♦ Dra roadtrip med en venn
  ♦ Kaste en pil på et kart og reise ditt pilen treffer
  ♦ Få et walk-in closet   ♦ Eie en Micheal Kors klokke  ♦ Få barn
  ♦ Reise til Island
  ♦ Kjøpe hus
  ♦ Lære et nytt språk
  ♦ Holde en slange
  ♦ Bli fornøyd med meg selv 

  Er mye jeg vil gjøre før jeg dør. Heldigvis har jeg lang tid på meg. hehe 

  Har dere noe dere vil gjøre før dere dør?
  -Michelle Havenstrøm 

  NYTT HJEM

 • Kjære god lesere! 

  Nå har jeg endelig fått flyttet for meg selv. Det er så deilig. Har litt igjen å gjøre, men begynne å komme litt i orden nå. For dere som ikke har fått med dere hvor jeg har flyttet har jeg flyttet til Nøtterøy. Nøtterøy ligger litt utenfor Tønsberg. Grunnen for at jeg har flyttet hit er fordi jeg skal jobbe på skole her dette året. Har mitt siste år som lærling, noe jeg både gruer og gleder meg til.   Her har dere noen bilde av leiligheten. Det kommer flere bilder når leiligheten er ferdig! 

  HVA SYNES DU?
  - Michelle Havenstrøm  

   

  I´m back

 • Jeg har så lyst, men det er så alt for vanskelig. Å blogge er en ting jeg elsker, men synes det er vanskelig å skirve innlegg. Føler ikke mine innlegg er bra, derfor føler jeg heller ikke for å blogge noe særlig. Kunne ønske jeg kunne være en mye bedre blogger enn det jeg er nå. Nå på sommeren er den beste tiden å være en blogger. Man for utrolig mange flotte bilder, man finner på morsome ting med venner og familie. Om jeg bare hadde vært flinkere. Jeg kan jo prøve, men om det går er en annen ting. 

  Jeg kan jo fortelle litt om hva som har skjedd til nå i sommer. Jeg har avsluttet mitt første år som lærling. Jeg har hatt et år med mye latter og glede, jeg har hatt verdens beste kollegaer som har vist meg, vært der for meg og hjulpet meg. Tusen tusen takk til dere! Jeg holder også på med å pakke enda. Om 11 dager går turen til Nøtterøy som blit mitt nye hjem for et år. Det skal bli deilig å få mitt eget sted å bo. Et sted der jeg kan gjøre hva jeg vil, der jeg kan ha besøk av hvem jeg vil og der jeg virkelig bare kan slappe av. 

  Nå må jeg lege meg til å sove. Skal tidlig opp i morga! Som jeg startet dette innlegge med skal jeg prøve å blogge litt oftere fremover, for kanskje også litt bedre tid til det når jeg flytter! 

  Michelle Havenstrøm

  Oppdatering

 • Hva skal jeg begynne å si på et innlegg jeg ikke har skrevet på lenge? Det er ikke alltid like lett. Jeg kan jo alltids begynne å unnskylde meg og hele den regla der, men jeg velger virkelig ikke å gjøre det. Det er ting i livet man virkelig må prioritere mer enn det å blogge sånn at resten av verden kan se hva du skriver. Det er den perioden det har vært for meg nå. Alt for mye som har skjedd og ting jeg har fått å tenke på og gjøre. Jeg vil prøve å bli en flinkere blogger for egentlig synes jeg det å blogge er moro, men jeg synes det både er spennede og utfordrene å blogge. 


  Jeg kan jo skrive litt om ting som faktisk har skjedd den siste tiden. Jeg har fått ny lærlingplass på nøtterøy og flytter da ditt om ca 3 mnd. Noe jeg gleder meg utrolig mye til. Selv om alle mine gode venner er i Sandefjord, så tror jeg virkelig at jeg har godt av det å flytte litt bort. Jeg bor heldigvis ´´med´´ familie. Jeg har også klart bilteorien og skal ha oppkjøring i slutten av mai. Datoen for dere ikke vite nå, men jeg skal love dere at dagen jeg har lappen skal dere få vite det. 

  Så gleder meg til å få lappen og kan endelig bli fri. Hehe. I skrivendestunder sitter jeg i Bryne. Har vært her siden tirsdagkveld og skal uheldigvis hjem igjen i morga. Det er noe jeg har veldig lite lyst til, men jeg må jo tilbake på jobben. Grunnen for at jeg er her borte er fordi jeg har vært på fotballkamp. Og Sandefjord rett og slett KNUST Bryne! Noe som er helt fantastisk. Nå skal jeg snart gå i dusjen, og slappe av resten av dagen. Nyte siste dagen her borte.
  Dere for ha en fantastisk søndag, så snakkes vi!
  Michelle Havenstrøm 

  ANSWERS, PART TWO

 • Hallo god kjære lesere :-) Jeg har nå vært borte noen dager, fordi jeg har hatt så utrolig mye å gjøre. Jeg skal nå prøve å få skrevet noen innlegg, som jeg kan legge ut om jeg ikke har tid til å blogge. For er så forferdelig mye som skjer fortiden. Men tenkte jeg skulle svare videre på spørsmålsrunden som jeg har hatt. 

  Hva syntes du om bloggen min?
  (http://ceciliehornburg.blogg.no)
  Du har en ganske fin blogg. Jeg har heller ikke vært innom bloggen din så mye, men jeg synes designe ditt er utrolig fint og enkelt.

  Hva burde man gjøre for å få deg til å lese bloggen sin?
  Jeg leser mange forskjellige blogger, er ikke noe veldig spesielt, men vis jeg måtte velge noe så burde det være et bra design, bilder for meg er ganske viktig. Også må det ha temaer som jeg intressere meg for. 

  Hva ser du i drømme kjæresten?
  Hva jeg ser i min drømme kjæreste. Han må bare være PERFEKT! Alle gutter er jo perfekte på hver sin måte. Men han må jo se bra ut, vært hyggelig, omtenksom og sette pris på det han har rundt seg. 

  Hva syntes du om mot mobbing og mote press?
  Mobbing er noe jeg hater mer enn noe annet. At noen mobber er bare for å føle seg bedre. Alle mennesker er forskjellige og ingen fortjener å oppleve å bli mobbet. Jeg vet akkurat hvordan det er å være mobbet, det er ikke noe lett. Det er mye motepress ut fortiden, det er på mange måter dumt fordi det som alle vil ha koster jo fryktelig mye penger, når man kan finne nesten akkurat det samme som er fake til en mye billigere penge. Men jeg synes det presse på mote kommer så tidlig. At et barn allerede i første klasse for motepress på seg synes jeg er helt latterlig...   Handler du mote klær eller vanlig?
  Jeg handler for det meste vanlige klær. Jeg handler selvføgelig klær som er mote også, men jeg kjøper det jeg trives med å gå i. Og som jeg føler at jeg kan gå ute med, det er det aller vitkigste for meg. 

  Hva syntes du om Acne?
  Jeg synes Acne er fantastisk. Ikke måten ting blir laget på. Men produktene. Jeg eier enda ikke noe av merket Acne, men det er noe jeg ønsker meg veldig. Jeg selvfølgelig i mot det dem holder på med angånde dyra, men jeg mener at vi som kjøper produkte er jo ikke med på prossesen. Det er jo ikke vi som burde bli straffet på en måte, selv om vi kjøper det. Det er jo heller dem som holder på slik. Så jeg synes Acne er et fantastisk merke. 

  HAR DU NOEN GODE BLOGGTIPS?
  Jeg har ikke noen spesiele bloggtips egentlig. Det er vel og ha en til to gode innlegg per.dag. Noe som jeg er veldig dårlig på selv. Og det å ha bilder med på vært innlegg, det kan bli veldig kjedelig å bare lese uten et enste bilde. Blogg om det som intresserer deg. For det som faktisk intresserer deg kan også noen andre intressere seg for. 

   

  Håper du likte svarene, jeg skal komme med dem siste innen få dager!

  Michelle Havenstrøm 

   

  ANSWERS, PART ONE

 • Da kommer svar på spørsmålsrunden. Jeg vet også at jeg har vært dårlig til å blogge i det siste, skal virkelig prøve å skjerpe meg!

  Hvor skal du i sommer?

  Jeg har ikke veldig mye planer i sommer. Skal jobbe endel, også skal jeg på en ferie med mamma. Regner med vi skal til Tyrkia, men det er ikke helt bestemt enda. Ellers skal jeg bare slappe av og nyte sommeren!  Hvordan har du det ? 
  Akkurat nå har jeg det helt greit. Mye i livet som går opp og ned, men skal ikke alltid si jeg har det bra selv om ting kan virke som her på bloggen. Men jeg er ikke den personen som vil skrive om de tingene som er negativt i livet mitt. Jeg vil prøve å være en mest mulig positiv person, selv om det til tider kan bli veldig vanskelig. 

  Ka ser du etter i en gutt?
  Hmm.. Denne var litt værre å svare på. Det er så mye jeg ser i hos en gutt. Men det betyr ikke at den gutten jeg faller for må ha alle disse egenskapenede. Men jeg er veldig opptatt av at gutten skal være høy, små gutter er en ting som trekker veldig ned hos meg. Han skal være ærlig, snill og bry seg! Jeg er jo også veldig glad i gutter som gir komplimanter til meg. 

  Ka e det beste minne du har i fra 2013 ?
  Jeg har mange god minner fra året 2013. Jeg hadde verdens beste russetid, med mine god venner. Jeg ble 18år, kunne endelig reise ut og kose med på byen. Jeg har truffet flott personer som jeg i dag sitter igjen med som utrolig god venner. For min del har 2013 vært en fantastisk år med god venner, familie og alt som hører med.   hva gjør du på i fritiden?
  Jeg har ikke noe speielt hobby jeg holder på med. Men jeg er mye med venner og følger med på fotball. Det er to ting jeg trives utrolig godt med. Jeg for bare så mange god minner gjennom fotballen og med mine fantastiske venner. 

  hvilket kamera bruker du?
  Jeg bruker Sony A290. Er en stund siden jeg kjøpte det. Og dem i butikken sa at det er et nybegynner kamera. 

  Drømmereisemål?
  Jeg har to drømmereisemål. Det første er Island, mange synes sikkert dette er rart, men det er et sted jeg så ønsker å dra. Så har jeg mitt kjære hjemland Trinidad som ligger i Sør-amerika. Jeg har enda ikke fått vært der, men jeg skal ned ditt en gang for å si det sånn. Fantastiske strender og sol hele dagen! Ikke noe annet er bedre enn det. 

  Leser du blogger(hvilke)?
  Jeg leser noen blogger. Det går vel for det meste i toppbloggerne. Men dem jeg er fast innom er Martheborge.blogg.no, julieaster.blogg.no, Fotballfrue.no, L0ve.blogg.no, Ssbk.blogg.no og mammatilmichelle.blogg.no. Det er seks bloggere jeg synes er fanstastisk god bloggere.

  Hva syns du om bloggen vår?

  Jeg har ikke vært innom bloggen deres så mange ganger. Men det virker som en helt ok blogg! 

   Hva synes du om svarene?
  - Michelle Havenstrøm 

   

  TRAVEL DAG

 • Nå har jeg så dårlig samvittighet ovenfor dere... Jeg skulle ha blogget et innlegg i stad, men jeg har vært så opptatt i hele dag. Masse jobb, vært veldig sliten og alt. Lover virkelig å komme sterkere tilbake. 

  Michelle Havenstrøm

  Hva vil du lese om?

 • Jeg vet jeg er litt treig til å blogg om dagene, men jeg jobber fra morga til ettermiddag hver eneste dag. Jeg prøver så godt jeg kan. Skal prøve å forhåndskrive noen innlegg som kan publiseres. 
  Men er det noe du har lyst til å lese om her på bloggen min? 

  I dag har jeg jobbet fra halv ti til fem. Jeg var også hos legen i dag, fordi i går så skulle  jeg lage mat, så klarte jeg og få kniven inn i hånda mi. Jeg var hos legen i dag og fikk stripsa dette. Men jeg har så forferdelig vondt i hånda mi, og da spesielt lillefingeren min.    Nå sitter jeg her å koser meg med is og ser på tv. Skal bare slappe av resten av kvelden, for jeg har så vondt i hånda mi. 
  Hva vil du lese om på bloggen min? 
  -
  Michelle Havenstrøm 

  Spørsmålsrunde - still spørsmål • God ettermiddag! Okei, nå tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Dere kjenner meg ikke så godt, derfor tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg. Høres ikke det ut som en god plan?
  I utgangspunkte skal jeg svare på video, men jeg for se hva det blir til.  Avslutter på lørdagen og svarer enten lørdag eller søndag.  Hva lurer du på?
  - Michelle Havenstrøm

  Ei lita jente

 • Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra jeg var lita. Savner den tiden litt. Ingen begymringer, ingen gutter, kunne bare leke og ha det gøy. Bestefar har tatt en del bilder når jeg var mindre. Det er jeg veldig glad for. Det er så herlig å se tilbake på. 
  Meg og mamma

  God tider å se tilbake på. Savner du å være liten?
  - Michelle Havenstrøm 

  WINTER WORLD • I går var jeg og Emma ute å tok noen bilder. Det ble ikke så mye bra, fordi det hadde blitt så mørkt ute. Men vi prøvde, så dere for klare dere med resultatet. Hihi   Hva synes du om bildene?
  - Michelle Havenstrøm 

  Work time

 • God morgen herlige lesere! 
  Nå er jeg snart klar for å dra på jobb. Nest siste dag før det er helg igjen, skal bli godt. Nå blir jeg veldig snart hentet. Dere for ha en fantastisk dag!  Michelle Havenstrøm

   

  SF AWARDS

 • I helgen har jeg vært i Strømstad med Emma. Vi var sammen med Sandefjord fotball, det var en magisk aften. Vi spiste god mat og var en flott underholdning. 
   
  Hva gjorde du i helgen?
  - Michelle Havenstrøm 

  Say something • Fantastisk cover av Sandra Lund. Hun er så utrolig flink, er så hvert å høre på ♥

  Hva synes du?
  - Michelle Havenstrøm -  

  Nyttårsforsetter • Jeg vil først og fremst ønske alle min fantasiske herlig lesere et godt nyttår, håper året 2014 vil bli like bra eller bedre enn 2013! Jeg hadde en super fin nyttårsaften, feiret den med mine beste jenter. Nå tenkte jeg å komme med et innlegg der jeg setter noen nyttårsforsetter. 

  ♥ Få sommerkroppen
     - Til sommeren skal jeg til Tyrkia, jeg vil gjerne se litt bedre ut når jeg kommer ned ditt. Så nå er det bare å melde meg inn på EVO

  ♥ Ikke drikke brus i uka
     - Jeg er veldig glad i brus, men jeg skal slutt å drikke brus i uka. Kan ta meg noen glass brus i helgene, men ikke så mye mer enn det.

  ♥ Ikke drikke så mye alkohol
     - Jeg er som sikkert mange vet veldig glad i alkohol, noe jeg virkelig må bli flinkere til er å slutt med å drikke. Nå skal jeg kun drikke når jeg skjer noe spesielt som bursdager o.l.

  ♥ Spare penger
     - Dette er en ting jeg må bli flink til for det er så alt for masse jeg har lyst å gjøre her i verden.

  ♥ Reise mye
    - Jeg har lyst å reise og oppleve ting. Det vil ikke si at jeg egentlig må reise ut av Norge, men jeg skal jo selvføgelig det også.

  ♥ Flinkere blogger
     - Jeg skal bli flinkere til å ta bilder og oppdatere bloggen min for dere fantastisk lesere. Dere er jo grunnen for at jeg tar og blogger.

   

  Håper dere har hatt en fantastisk nyttårsaften med venner og familie.

  Har dere noen nyttårsforsetter?
  - Michelle Havenstrøm  

  Ward Miles - First Year • Virkelig noe av det mest rørende jeg har sett. Kom en liten tår under denne videon! Han er født tre og en halv månede for tidlig, og i videon for vi se hans utvikling det første året. Anbefaler alle å se denne!

  Hva synes du?
  Michelle Havenstrøm
   

  Syk

 • Hallo kjære lesere!

  Nå ligger jeg hjemme er ikke i form. Feber, kaster opp og kjempe vondt i hode. Hater å være syk, er ikke syk veldig ofte heldigvis. Jeg er allerede lei av å ligge inne å være syk, men blir vel snart frisk igjen! Jeg vil tilbake på jobben, og vil ikke ha vondt mer.

  Michelle Havenstrøm

  Bakehelg

 • Hallo 

  I helgen har jeg og Emma baka en del julekaker. Det var kjempe koselig! Åå, endelig er desember kommet, det har jeg gledet meg så lenge til. Jul er en fantastisk tid, eneste jeg mangler nå er snø!

  Tok veldig få bilder!

  Hva har du gjort i helga?
  Michelle Havenstrøm

  Memories

 • Nå sitter jeg er å ser tilbake på gode minner med min aller bestevenn. En venn jeg virkelig alltid kan snakke med og som alltid er der for meg når jeg trenger det. Situasjoner du ikke trodde du skulle ha noen der, har hun virkelig vært der for meg! Vi har vært i gjennom mye bra og mye vondt sammen, men er forsatt glad vi har hverandre ♥ Hun har vært igjennom mye, og jeg støtter henne uansett hva hun skulle gå igjennom fremover. Du betyr virkelig utrolig mye for meg Emma ♥   Dette her er gode minner jeg aldri kan legge fra meg!

  Har du en venn som betyr alt for deg?
  Michelle Havenstrøm

  Min historie - Barnevernet

 • Kjære gode lesere! 

  Innlegget jeg skriver til dere nå er både vanskelig og tung tema for meg å ta opp!   Demseber 2010 ble 4 av mine søsken hentet av barnevernet og plasert i fosterhjem. Dem ble plasert i 3 forskjellige fosterhjem. Heldigvis for meg ikke så langt unna! 
  Men etter dem ble hentet har ting vært så veldig anderledes, jeg for ikke se dem når jeg vil, jeg må ringe et annet hjem får å spørre om å se dem. Og vis jeg skulle ha lyst å sove hos dem eller eventuelt dem hos meg må det igjennom barnevernet, det er virkelig ikke sånn det skal være. Årenen som har gått har vært lange og tunge, men det har også skjedd mye positvit. Samarbeidet med barnevernet har ikke vært mye lett, men jeg har prøv og jeg har virkelig gjort mitt for at dette skal gå bra. 

  Men jeg vet virkelig med meg selv at alle mine herlige små søsken har det bra der de bor. Selv om jeg kunne ønske over alt på jord at ting var anderles! Jeg har god kontakt med alle fosterhjemmene, og dem sender meg bilder og sender meg en melding i ny og ned at det går bra med dem. Det er jeg så utrolig takknemeling for, det er jo tross alt mine søsken og dem skal jeg jo bo med! Jeg elsker mine små over alt på denne jord. De er nydelig og fantastiske uansett hvor dem bor og hva som skjer.   I en tid som har vært vanskelig har jeg hatt verdens bestevenner som virkelig har vært der for meg! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem, og da spesielt Emma ♥ Hun har vært en jeg kunne ha snakket med og hadde også god kontakt med mine små søsken. At hun har vært der har betyd mer enn noe annet! 

  Har også laget en video om dette som har ligget på youtube i ca. ett år nå:  Håper dere likte innlegget og vis dere har noen flere spørsmål om dette så bare å still dem, jeg svarer på det meste!
  Betyr mye om dere deler videoen eller innlegget her heller
  Michelle Havenstrøm  

  Spørsmålsrunde - still spørsmål

 • Siden kamera mitt ikke fungerer fortiden vil jeg starte en spørsmålsrunde! Dere kan stille meg akkurat dem spørsmålene dere vil, så håper jeg på at jeg for endel spørsmål.   Noe du lurer på så har du sjansen til å få vite det akkurat nå?
  Michelle Havenstrøm 

  Long time no see • Bloggen er den ting jeg sist har tenkt på i det siste. Jeg skal som jeg sikkert sier i alle mine innlegg begynne å bli flinkere til å blogge. Men jeg er så usikker på hva jeg skal blogge om, føler at ting jeg blogger om ikke er så utrolig morsomt, eller har noe mening! Men skal som sagt prøve igjen! Nå holder jeg på å ordne rommet mitt, kan ta bilder av det når jeg er ferdig, kan lage en video med kjolene mine. Jeg kan prøve å finne ting å blogge om, men det er ikke veldig lett. 


  (Bildene er fra i påska) 

  Hva vil du se på bloggen min?
  Michelle Havenstrøm

  The fox

 • God morgen kjære lesere!

  Jeg vet det har vært lite blogging i det siste, men det har skjedd ubeskrivelige ting i det siste. Noe jeg desverre ikke kan skrive her enda, det kan ta en liten stund før jeg kan fortelle det. Men jeg har ikke glemt dere i det hele tatt. Men blogg humøret mitt har ikke vært på topp, siden jeg fikk vite hva som skjedde.

  Tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om hvordan det er å være lærling i barnehage! Hva jeg gjør, og alt det som følger med. Har noen innlegg som jeg har tenkt på lenge som jeg skal skrive, men jeg har bare ikke klart å tenke på å skrive så mye positivt.

  Tenkte jeg bare kunne legge inn en sang som vel alle her har hørt!  Hva har dere gjort i det siste?
  - Michelle -  

  Flott kveld

 • I går kveld hadde jeg en kjempe fin kveld. Var i utgangspunktet barnevakt, men inviterte noen hjem så jeg slapp å være alene. Vi bada i bassenget, det var utrolig deilig! Så grilla vi litt, før dem dro hjem igjen. Nå kommer jeg egentlig bare med et egentlig litt kjapt innlegg før jeg skal gå i dusjen og kjøre bort til jobben. 

  Når Kristine har pøle og sopp går alt bra!

  Håper også dere hadde en fin kveld i går!

  Michelle

  New dress

 • Hei kjære lesere!

  Nå har jeg endelig fått kjøpt meg minnekort til kamera. Så nå blir det bilder og innlegg fremover. L.Y.K.K.E! Nå håper jeg at dere gleder dere like mye som meg til å forsett. Det har gått stunder i mellom, men jeg har jo bare hatt mobilbilder, og det kan bli kjedelig i perioder. Men tilbake til overskriften, jeg har kjøpt meg en dødsfin kjole. Jeg  bare elsker den, vil gå med den hele tiden, men den er litt lang så for se når jeg første gang kommer til å bruke den.  Åh, er den ikke bare super fin?
  - Michelle - 

  Ny header

 • Hallo kjære lesere!

  Nå har jeg endelig fått på plass en ny header, det var utrolig deilig siden jeg ikke har hatt en ordentlig header på lenge!  Jeg vil takke Annike Hals for en fin header! :) 

  Hva synes du om headeren?
  - Michelle - 

  Sommer sanger

 • God morgen!

  Nå tenkte jeg å legge ut tre gode sommer sanger! Dette er sanger som går i dette huset hver eneste dag. For kanskje sommerfølelse av disse sangene!   Hvilken av sangene likte du best?
  - Michelle -  

  Tog tur til Sandnes

 • Hallo kjære lesere! 

  Nå har jeg endelig kommet meg på tog nummer 2. Jeg er på vei opp til landets fineste fylke nemelig Rogaland. Jeg har hatt fri fra skolen en stund nå, og har fri frem til onsdagen som jeg skal ha eksamen. Derfor tenkte jeg at en tur til Sandnes ikke var feil. Var der borte får to uker siden også, men da var det fotball kamp, nå er det bare for en liten ¨ferie¨.


  Bilde er fra Stavanger forrigang jeg var her! 

  -Michelle- 

  Summer next

 • Hei kjære lesere! 

  Selv om jeg ikke blogger er det flere av dere som er innom bloggen min hver eneste dag, det er en ting jeg setter utrolig stor pris på. Vet at bloggingen min er dårlig, men motivasjonen er ikke helt på topp hele tiden. Føler ikke bildene blir som dem skal bli, og at jeg ikke for til å skrive en ordentlig god tekst som faktisk kan fange dere lesere. Nå som det blir sommer kanskje motivasjonen kommer litt mer på topp, er mer moro å ta bilder, man er mer ute og kan ta finere å bedre bilder.   Nå sitter jeg på terrasen, det er 20 grader her. Merker sommeren nærmer seg bare mer og mer. D.E.I.L.I.G. 

  Gleder du deg til sommeren?
  - Michelle -  

  En perfekt avsluttning • I går var det siste dag i ferien. Noen som både var deilig, men samtidlig ikke like deilig. Heldigvis er det kun to måneder igjen av dette her skole året og det skal bli kjempe deilig å bli ferdig. Siste dag i ferien brukte jeg på å være med favorittene mine Jonas og Martine. Vi var en tur på stranda, grilla og tok bilder. Det var kjempe koselig, selv om det blåste litt. 


  Hva brukte du siste dag i ferien til?
  - Michelle -  

  God påske • I dag har jeg og Emma vært ute å tatt noen bilder. Er super fornøyd med resultatet. Så nå kommer det også snart en ny header! 
  Det har vært så utrolig deilig å være ute i dag. Sola skinner, gleder meg bare mer og mer til sommeren jeg nå. Nå skal jeg nyte påsen videre, men alle jeg er glad i.   Hva synes du?
  - Michelle -  

  Spørsmålsrunde - still spørsmål

 • Nå tenkte jeg at jeg skulle starte en spørsmålsrunde, du kan stille meg spørsmål også svarer jeg på video seinere i påska!   Noe du lurer på?
  - Michelle - 

  Diamanten mine - Video • Hva synes du?
  - Michelle -  

  Øvelseskjøre

 • I går var jeg ute å øvelseskjørte med pappa. Håper jeg snart kan begynne på kjøreskole sånn at jeg snart kan få lappen. Har jo blitt 18, så har veldig lyst på den. Så da er det bare det å få tatt den teoriprøva, og fått de kjøre timene jeg trenger.   Har du begynt å øvelseskjøre?
  - Michelle - 

  Summer 2012 • Å, nå savner jeg sommeren. Gleder meg så alt for mye til sommeren kommer. Det skjer ikke så mye til sommeren, skal jobbe for det meste. Men bare varmen, og gode kvelder med jentene mine.  Bilden her er fra sommeren 2012

  Savner du sommeren?
  - Michelle -

  Gull

 •  

  På lørdag spilte vi vår første innebandy cup og vi vant gull i cupen. Det var kjempe gøy. Med tanke på at det er noen av våre spillere så aldri har spitl før. Jeg er så utrolig stolt over jenteen mine.

  Vi kosa oss kjempe masse. Det var en lang dag, men var virkelig vert det!  Hva gjorde dere i helga?
  - Michelle -

  Trening

 • Nå har jeg akkurat dusjet etter en ganske dårlig treningsøkt egentlig. Følte meg ikke helt i form til å trene i dag! Men det må gjøres. Tar en ny økt på onsdagen så da går det bra.   Trener du?
  - Michelle - 

  Herlig søndag

 • I dag har det kun vært en avslappet dag! Ryddet etter i går, bakt boller og slappet av. Det skal jeg også gjøre resten av kvelden, så for alle ha en super fin kveld.   Har du hatt en fin helg?
  - Michelle - 
   

  En fantastisk kveld
 • Fyy fader for en utrolig bra kveld jeg hadde i går. Det er noe av det beste jeg har vært med på tror jeg. Vis spise god mat, drakk og snakket. Og selvfølgelig masse musikk, det ble en så utrolig vellykka kveld. Ble ganske for dårlig, men sånn er det nå bare da. Så her hjemme ble det ikke kvelden før i 3-4 tiden i natt... Var ganske utslitt og trøtt, når jeg skulle legge meg. Så kommer dagen i dag som vil si at jeg må rydde og jeg er ganske fyllesjuk... Så dette kan bli en morosom dag.. Så sånn er det da. Men det hører vel alltid med. 


  Hva gjorde du i går?
  - Michelle - 

  Lykkelig

 • Dette har vært den beste bursdagen på leeenge. Av pappa og stemor fikk jeg slalom utstyr, mamma fikk jeg Iphone 4s og av bestemor og bestefar fikk jeg MacBook Pro. Kunne ikke ha ønsket meg noe bedre enn dette. Det er helt fantastik. 

  I dag er det mye som skal gjøres før det er bursdagsfeiring med de beste jentene i kveld. Gleder meg til å tilbringe kvelden med dem! Jeg kommer noen noen flere innlegg i dag!

  Hva skal du bruke lørdagen til?
  - Michelle -  

  God helg

 • Jeg vil bare komme fort innom før jeg skal ut å spise og si god helg! Legger ut noen bilder som blir tatt etterpå ut. Også i morga skal jeg feire bursdagen min så blir kanskje en outfit og bilder fra bursdagen i morga kveld! Ha en super fin fredag alle sammen!

  Hva skal du i dag?
  -michelle-

  Endelig 18 år!!!! • Endelig er dagen jeg har ventet på her. ENDELIG 18 ÅR! Har ikke gjort så veldig mye hittil i dag, sitter på skolen nå så skal jeg møte mamma og trening seinere i dag. Gleder meg masse til å få et fantastik år, bursdagsfeiring med de beste, russetiden kommer. Det kommer til å bli så bra. Gleder meg bare til å leve livet. Har fått noen bursdagsgaver, londontur som jeg har skrevet om tidligere, slalom utstyr, penger og klær. Så for vi se hva denne dagen videre bringer!

  Når har du bursdag?
  - Michelle -

  Endelig tilbake på skolebenken

 • Heisann

  Nå sitter jeg her hjemme og slapper av bare. Er kjempe sliten i dag, har vært på skolen i dag for første gang på en uke. Det er selvfølgelig deilig å komme tilbake igjen, men ble veldig sliten i dag. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden før det er nye skole dag i morga. Etter skolen i morga skal jeg til Tønsberg for å handle inn litt til bursdagen min som jeg feire på lørdagen. Skal legge ut innkjøpe for i morga, så blir det sikkert litt bursdags innlegg fremover, men både litt inspirasjon og hvordan jeg skal ha det.  Hva har du gjort i dag?
  - Michelle -

  London tuuuur

 • God kveld ♥

  Jeg er så utrolig fornøyd med dagen i dag! Jeg har fått penger og skjerf. Og den aller aller beste gaven fra onkel Glenn og tante Anita en tur til LONDON. Det er ikke bestemt når vi skal reise enda, men tur blir det uansett.Jeg har aldri vært i London før så, gleder meg så sykt til å reise. Da blir det shopping og drikking.

  Jeg trenger noen anbefalinger av dere om hvor jeg må innom når jeg er i London. Vet du om noen bra shoppingssteder jeg må innom?  Har du vært i London før?
  - Michelle -

  En liten oppdatering

 • Hei

  Er en liten stund siden jeg har blogget nå. Jeg merket at jeg faktisk savner bloggen litt når jeg leser alle andres, men jeg har så utrolig liten inspirasjon selv til å blogge. Men jeg har lyst til å prøve å blogge litt, men vet ikke om det går. Må få opp inspirasjonen min litt mer.  Den tiden jeg har vært bort har det ikke skjedd så mye. Jeg har nå vært syk i litt over en uke og er ganske lei av å ligge inne og kjede meg.. Ellers har det vært mye skole og slikt. I morga skal jeg feire familie bursdagen min, for har bursdag til torsdag! Gleder meg sånn til å bli 18 år..

  Så håper jeg har fått en fin start på den nye året! Og om dere har forslag til hva jeg skal blogge om hadde jeg blitt super glad. For som sagt min inspirasjon er ikke på topp for tiden.

  '

  Alle mine herlige medesiner jeg har fått på den siste uka.... Begynner å bli ganske lei kan du si!

  Hva har du gjort den siste tiden?
  -Michelle-

  Cafèkos

 • Jeg har hat en super fin helg! Jeg har vært med Emma, vi var på Cafê på lørdagen og trent for det meste. Vi har egentlig bare kost oss.  Hva har du gjort i helgen?
  - Michelle -

  Juni - Desember 2012

 • Da kommer del to for året som har gått.

  Juni:

  Jentekveld med beste jentene
  Juli:

  Fotoshoot på stranda med beste Emma

  Koste meg masse med familie og venner endel denne sommeren.  Brian var med på fotballkamp


  August:

  Vennekos


  September:

  Dette var en månede jeg ikke gjorde så mye. Slappet for det meste av.

  Oktober:

  Hadde en liten fotoshoot på Preståsen.

  Fikk endelig drakta til Kjartan Henry Finnbogason
  November:

  Bursdag til broren min, han ble jo endelig tenåring!
  Desember:

  Slappet av for det meste egentlig!
  Dette har vært mitt år. Jeg har hatt et fantastisk år, selv om jeg håper at året 2013 kommer til å bli et mye bedre år.

  Hva synes du?
  - Michelle -

  BESTEVENN NR. 3

 • S©ªteste bestevennen min!  Hva synes du?
  - Michelle -

  Januar - Mai 2012

 • Tenkte å lage et innlegg om hvordan 2012 har vært for meg! Legger dette opp i 2 deler, sånn at ikke innlegge ikkke blir alt for langt.

  Januar:

  MGP 2012 i Larvik


  Februar:

  Hyttetur med familien, og bursdagen min!

  Mars:

  Lekeland med mine små herlige søsken
  April:

  SF i byen
  Mai:

  Var i konfirmasjon
  Skole oppgave med fineste jentene i byen, men en liten matpause da!
  Årsprøve øving  Så var jeg på plumbo konsert da  Er ganske høy lyd på videon, så anbefaler ikke å ha høylyd på dataen!  Tar kun frem til Mai for denne gang, så tar jeg de neste månedene om noen dager! 2012 var et fantastik fin år, selv om jeg håper at 2013 blir et enda bedre år enn det 2012 var.

  Hva synes dere?
  - Michelle -

  Kas er ute med ny sang

 • Kas er nå ute med enda en ny sang! Den er jo bare sykt bra. Og det er virkelig vært å høre på den, en utrolig bra musikkvideo også!  Hva synes du?
  - Michelle-

  I blinde kan alt skje

 • Nå har jeg fått besøk av Martine. Vi fant ut at vi hadde lyst til å sminke hverandre i blinde, resultatet ble ikke akkurat det beste for å si det sånn.  Hva synes du om resultatet?
  - Michelle -

  Topp 3 - russelåter 2013

 • Tenkte jeg kunne legge ut hvilken låter jeg liker best av årets russelåter.

  Nr.1  Nr.2  Nr.3  Hvem av sangene likte dere best?
  - Michelle -

  Byen

 • Nå skal jeg en tur til byen med Emma. Jeg blogger om innkjøpet av de siste dagene etterpå. Håper dere for en super lørdagen videre :)  - Michelle -

  BESTEVENN NR.2

 • Celina er verdens kuleste bestevenn <3  - Michelle -

  Barnevakt

 • Nå sitter jeg hos min tante og onkel å er barnevakt for min fetter og kusine. Sofie har akkurat lagt seg, men er veldig grinete, hun er litt syk...
  Så jeg sitter å ser på Norge spille håndballkamp.


  Er dem ikke bare så søte?

  - Michelle -

  BESTEVENN

 • Maren er virkelig verdens nydligste bestevenn ♥  - Michelle -  

  Julestemninga på topp

 • Nå har jeg begynt å komme veldig i julestemning. Det er faktisk super deilig, er lenge siden jeg har kost meg så mye i desmeber. Jeg har laget drops, negerboller og pepperkaker. Så nå kan bare julen komme når som helst. Nå har jeg pakket inn noen pakker skal snart legge meg. En ny skole dag i morga, det skal bare bli deilig!
  Legger ut litt bilder i morga eller på fredagen! Jeg er ikke noe flink til å blogge lengere, jeg vurdere å slutt. Siden blogg lysten er veldig lite på topp. Men for se på ny året hvor flink jeg blir.

  Har du fått julestemning?
  - Michelle -

  Ukasblogg - meld deg på

 • Nå har jeg tenkt å begynne å blogge litt igjen. Da vil jeg starte med at du kan bli ukasblogg. Vis du blir ukasblogg så for du en vurdering av meg! Vurderinga kommer på søndagen. Så nå er det bare å melde seg på!  -Michelle-

  Gratulerer med dagen • I går hadde lillebror Brian bursdag. Så da ble jeg bet inn til bursdag hos hans fosterforeldre. Det var kjempe koselig i går faktisk, jeg koste meg veldig. Fikk sett søstra mi Madeleine og bestefar. 

  Jeg vil bare si Gratulerer med dagen, endelig har du blitt tenåring. Tiden går så utrolig fort, du forandrer deg jo fortere enn noen andre jeg vet om.

  Til fredagen skal jeg også sove hos min søster Madeleine, det kommer til å bli kjempe koselig. Er jo ikke så kjempe ofte med henne lengere!

  Hva gjorde du i går?
  - Michelle -

  Unexpected 2013

 • Jeg vet jeg er russ selv i år, men vi har ikke noe russelåt.. Så jeg har virkelig funnet meg en favoritt låt. Det er Unexpected 2013! Den er sykt bra, og du for den bare rett på hjernen, gå omtrent ikke andre sanger hjemme nå...  Hva synes du om sangen?
  - Michelle -

  Video - Min historie (Barnevernet)

 • Jeg har lagt ut denne videon før, men jeg har lyst til å dele den igjen. Jeg vil gjerne få dette ut, hvordan folk har det når barnevernet kommer og henter søsknene til mennesker. Det er jo ikke bra i det hele tatt.

  Har tenkt å lage en video om hvordan personer rundt meg hjalp meg under denne perioden. Grunnen for at jeg skriver og ikke snakker på disse videone er fordi jeg bare ikke klarer det. Det er litt sterkt og snakke om dette.

  Vis det er noe du lurer på rundt dette, så er det bare å skrive det i kommentarfeltet! Jeg kan godt lage et egent spørsmåls innlegg om dette, om noen ønsker det.
  Hva synes du om videoen?
  - Michelle -

  Velkommen til min blogg!

 • Dette er den første posten på min nye blogg ;)

  hits