Michelle Havenstrøm

Bursdag 2014

Bursdagshelg

 • Denne helgen har jeg feira bursdagen min, kost meg og slappet av. Har fått masse flott gaver og jeg er superfornøyd med alt. Nå starter snart en ny uke med jobb, trening og pakking. Jeg har i dag meldt meg inn på EVO for å begynne å trene. Og i vinterferien har jeg fått fri fra jobben og skal dra en uke bort til Vrådal. Det skal bli super koselig. Slalom, hyttekos og kortspilling! 

  Håper dere alle har hatt en fantastisk helg!

  Hva har du gjort i helgen?
  - Michelle Havenstrøm

  Hurra for meg

 • God formiddag kjære fantastiske lesere!   Endelig har jeg bursdag igjen! Jeg elsker bursdager og da speielt min egen. Haha! Det er en dag man for så mye oppmerksomhet, men dag man kan være med dem man er glad i, og du blir virkelig satt pris på. 
  Jeg har hatt en fantastisk dag så lang, sto opp fikk gave og dro på jobb. På jobben kommer noen barn bort til meg og synger bursdagssangen for meg. Jeg blir så rørt av de småtrolla i barnehagen. 

  Legg gjerne igjen en kommentar for å gratuler meg med dagen! 
  -Michelle Havenstrøm 

  Kake inspirasjon

 • Nå tenkte jeg å legge ut noen kaker jeg synes er utrolig fine. For så mye inspirasjon av det. Jeg som skal ha rosa bursdag synes dette er ekstra gøy å se det sånt. 

  Hva synes du om kakene? Har du en god oppskrift du vil dele med meg?
  Michelle Havenstrøm 

  Rosa inspirasjon

 • Hallo 
  Nå har jeg snart bursdag, og jeg skal feire den med gode venner og kose meg masse. Jeg søker nå litt på nett om hva jeg kan gjøre, det er så mye jeg vil, men så lite jeg klarer å få til. Derfor starter jeg tidlig med å prøve å finne ut noe jeg har lyst til. Jeg har nå sett på litt rosa inspirasjon, har lyst å ha en rosa bursdag!

  Hva synes du? Har du noen tips til meg?
  Michelle Havenstrøm 

  hits