Michelle Havenstrøm

januar 2014

ANSWERS, PART ONE

 • Da kommer svar på spørsmålsrunden. Jeg vet også at jeg har vært dårlig til å blogge i det siste, skal virkelig prøve å skjerpe meg!

  Hvor skal du i sommer?

  Jeg har ikke veldig mye planer i sommer. Skal jobbe endel, også skal jeg på en ferie med mamma. Regner med vi skal til Tyrkia, men det er ikke helt bestemt enda. Ellers skal jeg bare slappe av og nyte sommeren!  Hvordan har du det ? 
  Akkurat nå har jeg det helt greit. Mye i livet som går opp og ned, men skal ikke alltid si jeg har det bra selv om ting kan virke som her på bloggen. Men jeg er ikke den personen som vil skrive om de tingene som er negativt i livet mitt. Jeg vil prøve å være en mest mulig positiv person, selv om det til tider kan bli veldig vanskelig. 

  Ka ser du etter i en gutt?
  Hmm.. Denne var litt værre å svare på. Det er så mye jeg ser i hos en gutt. Men det betyr ikke at den gutten jeg faller for må ha alle disse egenskapenede. Men jeg er veldig opptatt av at gutten skal være høy, små gutter er en ting som trekker veldig ned hos meg. Han skal være ærlig, snill og bry seg! Jeg er jo også veldig glad i gutter som gir komplimanter til meg. 

  Ka e det beste minne du har i fra 2013 ?
  Jeg har mange god minner fra året 2013. Jeg hadde verdens beste russetid, med mine god venner. Jeg ble 18år, kunne endelig reise ut og kose med på byen. Jeg har truffet flott personer som jeg i dag sitter igjen med som utrolig god venner. For min del har 2013 vært en fantastisk år med god venner, familie og alt som hører med.   hva gjør du på i fritiden?
  Jeg har ikke noe speielt hobby jeg holder på med. Men jeg er mye med venner og følger med på fotball. Det er to ting jeg trives utrolig godt med. Jeg for bare så mange god minner gjennom fotballen og med mine fantastiske venner. 

  hvilket kamera bruker du?
  Jeg bruker Sony A290. Er en stund siden jeg kjøpte det. Og dem i butikken sa at det er et nybegynner kamera. 

  Drømmereisemål?
  Jeg har to drømmereisemål. Det første er Island, mange synes sikkert dette er rart, men det er et sted jeg så ønsker å dra. Så har jeg mitt kjære hjemland Trinidad som ligger i Sør-amerika. Jeg har enda ikke fått vært der, men jeg skal ned ditt en gang for å si det sånn. Fantastiske strender og sol hele dagen! Ikke noe annet er bedre enn det. 

  Leser du blogger(hvilke)?
  Jeg leser noen blogger. Det går vel for det meste i toppbloggerne. Men dem jeg er fast innom er Martheborge.blogg.no, julieaster.blogg.no, Fotballfrue.no, L0ve.blogg.no, Ssbk.blogg.no og mammatilmichelle.blogg.no. Det er seks bloggere jeg synes er fanstastisk god bloggere.

  Hva syns du om bloggen vår?

  Jeg har ikke vært innom bloggen deres så mange ganger. Men det virker som en helt ok blogg! 

   Hva synes du om svarene?
  - Michelle Havenstrøm 

   

  TRAVEL DAG

 • Nå har jeg så dårlig samvittighet ovenfor dere... Jeg skulle ha blogget et innlegg i stad, men jeg har vært så opptatt i hele dag. Masse jobb, vært veldig sliten og alt. Lover virkelig å komme sterkere tilbake. 

  Michelle Havenstrøm

  Marc By Marc Jacobs • Fantastisk fine lommeboker. Har vannvittig lyst på en. Det er synd dem er så dyr, men jeg skal nok ha en snart. Har så lyst å reise til Oslo på Marc Jacobs butikken der. Men da burde jeg også ha med meg en del penger haha. 

  Hva synes du om dem?
  - Michelle Havenstrøm

  Hva vil du lese om?

 • Jeg vet jeg er litt treig til å blogg om dagene, men jeg jobber fra morga til ettermiddag hver eneste dag. Jeg prøver så godt jeg kan. Skal prøve å forhåndskrive noen innlegg som kan publiseres. 
  Men er det noe du har lyst til å lese om her på bloggen min? 

  I dag har jeg jobbet fra halv ti til fem. Jeg var også hos legen i dag, fordi i går så skulle  jeg lage mat, så klarte jeg og få kniven inn i hånda mi. Jeg var hos legen i dag og fikk stripsa dette. Men jeg har så forferdelig vondt i hånda mi, og da spesielt lillefingeren min.    Nå sitter jeg her å koser meg med is og ser på tv. Skal bare slappe av resten av kvelden, for jeg har så vondt i hånda mi. 
  Hva vil du lese om på bloggen min? 
  -
  Michelle Havenstrøm 

  Spørsmålsrunde - still spørsmål • God ettermiddag! Okei, nå tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Dere kjenner meg ikke så godt, derfor tenkte jeg at dere kunne bli litt bedre kjent med meg. Høres ikke det ut som en god plan?
  I utgangspunkte skal jeg svare på video, men jeg for se hva det blir til.  Avslutter på lørdagen og svarer enten lørdag eller søndag.  Hva lurer du på?
  - Michelle Havenstrøm

  Ei lita jente

 • Tenkte jeg kunne legge ut noen bilder fra jeg var lita. Savner den tiden litt. Ingen begymringer, ingen gutter, kunne bare leke og ha det gøy. Bestefar har tatt en del bilder når jeg var mindre. Det er jeg veldig glad for. Det er så herlig å se tilbake på. 
  Meg og mamma

  God tider å se tilbake på. Savner du å være liten?
  - Michelle Havenstrøm 

  Michael Kors

 • Hallo :) 
  Jeg har veldig mange innlegg som handler om ting jeg har lyst på og inspriasjon nå fortiden. Jeg mangler laderen til kamera mitt som jeg må prøve å finne. Så fort jeg har funnet det lover jeg mer innlegg om hvordan det er i min hverdag og hva jeg gjør.

  Men jeg har enda en gang funnet noen fantastisk klokker jeg har lyst på. Michael Kors klokkene er så utrolig fine. Ønsker meg veldig en sånn i bursdagsgave, men vi får nå se hva jeg får.    Den gull og hvite klokka har jeg så utrolig lyst på den er så vannvittig fin. 

  Hva synes du om Michael Kors klokkene?
  - Michelle Havenstrøm 

  WINTER WORLD • I går var jeg og Emma ute å tok noen bilder. Det ble ikke så mye bra, fordi det hadde blitt så mørkt ute. Men vi prøvde, så dere for klare dere med resultatet. Hihi   Hva synes du om bildene?
  - Michelle Havenstrøm 

  Kake inspirasjon

 • Nå tenkte jeg å legge ut noen kaker jeg synes er utrolig fine. For så mye inspirasjon av det. Jeg som skal ha rosa bursdag synes dette er ekstra gøy å se det sånt. 

  Hva synes du om kakene? Har du en god oppskrift du vil dele med meg?
  Michelle Havenstrøm 

  Marc By Marc Jacobs

 • Noe jeg virkelig ønsker meg til bursdagen min Marc Jacobs klokke. De er så utrolig fine. Selv om dem er ganske dyre, har jeg veldig lyst å kjøpe meg en. Så vi for se hva jeg gjør når bursdagen min er over. Vis jeg kanskje ikke for det til bursdagen min da. 

  Hva synes du om klokkene?
  -Michelle Havenstrøm 

  Work time

 • God morgen herlige lesere! 
  Nå er jeg snart klar for å dra på jobb. Nest siste dag før det er helg igjen, skal bli godt. Nå blir jeg veldig snart hentet. Dere for ha en fantastisk dag!  Michelle Havenstrøm

   

  Rosa inspirasjon

 • Hallo 
  Nå har jeg snart bursdag, og jeg skal feire den med gode venner og kose meg masse. Jeg søker nå litt på nett om hva jeg kan gjøre, det er så mye jeg vil, men så lite jeg klarer å få til. Derfor starter jeg tidlig med å prøve å finne ut noe jeg har lyst til. Jeg har nå sett på litt rosa inspirasjon, har lyst å ha en rosa bursdag!

  Hva synes du? Har du noen tips til meg?
  Michelle Havenstrøm 

  Instagram #4


 • Du kan se flere bilder ved å følge med på instagram: MichelleHavenstrom

  Har du instagram?
  -Michelle Havenstrøm 

  SF AWARDS

 • I helgen har jeg vært i Strømstad med Emma. Vi var sammen med Sandefjord fotball, det var en magisk aften. Vi spiste god mat og var en flott underholdning. 
   
  Hva gjorde du i helgen?
  - Michelle Havenstrøm 

  Say something • Fantastisk cover av Sandra Lund. Hun er så utrolig flink, er så hvert å høre på ♥

  Hva synes du?
  - Michelle Havenstrøm -  

  Nyttårsforsetter • Jeg vil først og fremst ønske alle min fantasiske herlig lesere et godt nyttår, håper året 2014 vil bli like bra eller bedre enn 2013! Jeg hadde en super fin nyttårsaften, feiret den med mine beste jenter. Nå tenkte jeg å komme med et innlegg der jeg setter noen nyttårsforsetter. 

  ♥ Få sommerkroppen
     - Til sommeren skal jeg til Tyrkia, jeg vil gjerne se litt bedre ut når jeg kommer ned ditt. Så nå er det bare å melde meg inn på EVO

  ♥ Ikke drikke brus i uka
     - Jeg er veldig glad i brus, men jeg skal slutt å drikke brus i uka. Kan ta meg noen glass brus i helgene, men ikke så mye mer enn det.

  ♥ Ikke drikke så mye alkohol
     - Jeg er som sikkert mange vet veldig glad i alkohol, noe jeg virkelig må bli flinkere til er å slutt med å drikke. Nå skal jeg kun drikke når jeg skjer noe spesielt som bursdager o.l.

  ♥ Spare penger
     - Dette er en ting jeg må bli flink til for det er så alt for masse jeg har lyst å gjøre her i verden.

  ♥ Reise mye
    - Jeg har lyst å reise og oppleve ting. Det vil ikke si at jeg egentlig må reise ut av Norge, men jeg skal jo selvføgelig det også.

  ♥ Flinkere blogger
     - Jeg skal bli flinkere til å ta bilder og oppdatere bloggen min for dere fantastisk lesere. Dere er jo grunnen for at jeg tar og blogger.

   

  Håper dere har hatt en fantastisk nyttårsaften med venner og familie.

  Har dere noen nyttårsforsetter?
  - Michelle Havenstrøm  

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits