Michelle Havenstrøm

februar 2013

Trening

 • Nå har jeg akkurat dusjet etter en ganske dårlig treningsøkt egentlig. Følte meg ikke helt i form til å trene i dag! Men det må gjøres. Tar en ny økt på onsdagen så da går det bra.   Trener du?
  - Michelle - 

  Herlig søndag

 • I dag har det kun vært en avslappet dag! Ryddet etter i går, bakt boller og slappet av. Det skal jeg også gjøre resten av kvelden, så for alle ha en super fin kveld.   Har du hatt en fin helg?
  - Michelle - 
   

  En fantastisk kveld
 • Fyy fader for en utrolig bra kveld jeg hadde i går. Det er noe av det beste jeg har vært med på tror jeg. Vis spise god mat, drakk og snakket. Og selvfølgelig masse musikk, det ble en så utrolig vellykka kveld. Ble ganske for dårlig, men sånn er det nå bare da. Så her hjemme ble det ikke kvelden før i 3-4 tiden i natt... Var ganske utslitt og trøtt, når jeg skulle legge meg. Så kommer dagen i dag som vil si at jeg må rydde og jeg er ganske fyllesjuk... Så dette kan bli en morosom dag.. Så sånn er det da. Men det hører vel alltid med. 


  Hva gjorde du i går?
  - Michelle - 

  Lykkelig

 • Dette har vært den beste bursdagen på leeenge. Av pappa og stemor fikk jeg slalom utstyr, mamma fikk jeg Iphone 4s og av bestemor og bestefar fikk jeg MacBook Pro. Kunne ikke ha ønsket meg noe bedre enn dette. Det er helt fantastik. 

  I dag er det mye som skal gjøres før det er bursdagsfeiring med de beste jentene i kveld. Gleder meg til å tilbringe kvelden med dem! Jeg kommer noen noen flere innlegg i dag!

  Hva skal du bruke lørdagen til?
  - Michelle -  

  God helg

 • Jeg vil bare komme fort innom før jeg skal ut å spise og si god helg! Legger ut noen bilder som blir tatt etterpå ut. Også i morga skal jeg feire bursdagen min så blir kanskje en outfit og bilder fra bursdagen i morga kveld! Ha en super fin fredag alle sammen!

  Hva skal du i dag?
  -michelle-

  Endelig 18 år!!!! • Endelig er dagen jeg har ventet på her. ENDELIG 18 ÅR! Har ikke gjort så veldig mye hittil i dag, sitter på skolen nå så skal jeg møte mamma og trening seinere i dag. Gleder meg masse til å få et fantastik år, bursdagsfeiring med de beste, russetiden kommer. Det kommer til å bli så bra. Gleder meg bare til å leve livet. Har fått noen bursdagsgaver, londontur som jeg har skrevet om tidligere, slalom utstyr, penger og klær. Så for vi se hva denne dagen videre bringer!

  Når har du bursdag?
  - Michelle -

  Endelig tilbake på skolebenken

 • Heisann

  Nå sitter jeg her hjemme og slapper av bare. Er kjempe sliten i dag, har vært på skolen i dag for første gang på en uke. Det er selvfølgelig deilig å komme tilbake igjen, men ble veldig sliten i dag. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden før det er nye skole dag i morga. Etter skolen i morga skal jeg til Tønsberg for å handle inn litt til bursdagen min som jeg feire på lørdagen. Skal legge ut innkjøpe for i morga, så blir det sikkert litt bursdags innlegg fremover, men både litt inspirasjon og hvordan jeg skal ha det.  Hva har du gjort i dag?
  - Michelle -

  London tuuuur

 • God kveld ♥

  Jeg er så utrolig fornøyd med dagen i dag! Jeg har fått penger og skjerf. Og den aller aller beste gaven fra onkel Glenn og tante Anita en tur til LONDON. Det er ikke bestemt når vi skal reise enda, men tur blir det uansett.Jeg har aldri vært i London før så, gleder meg så sykt til å reise. Da blir det shopping og drikking.

  Jeg trenger noen anbefalinger av dere om hvor jeg må innom når jeg er i London. Vet du om noen bra shoppingssteder jeg må innom?  Har du vært i London før?
  - Michelle -

  En liten oppdatering

 • Hei

  Er en liten stund siden jeg har blogget nå. Jeg merket at jeg faktisk savner bloggen litt når jeg leser alle andres, men jeg har så utrolig liten inspirasjon selv til å blogge. Men jeg har lyst til å prøve å blogge litt, men vet ikke om det går. Må få opp inspirasjonen min litt mer.  Den tiden jeg har vært bort har det ikke skjedd så mye. Jeg har nå vært syk i litt over en uke og er ganske lei av å ligge inne og kjede meg.. Ellers har det vært mye skole og slikt. I morga skal jeg feire familie bursdagen min, for har bursdag til torsdag! Gleder meg sånn til å bli 18 år..

  Så håper jeg har fått en fin start på den nye året! Og om dere har forslag til hva jeg skal blogge om hadde jeg blitt super glad. For som sagt min inspirasjon er ikke på topp for tiden.

  '

  Alle mine herlige medesiner jeg har fått på den siste uka.... Begynner å bli ganske lei kan du si!

  Hva har du gjort den siste tiden?
  -Michelle-

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits