hits

Michelle Havenstrøm

april 2018

Gravidoppdatering 22+0

 • Ny uke og ny oppdatering!

  Termin: 1.september ♥

  Hvor mange dager igjen:  129 dager 

  Kjønn: Gutt

  Babyens lengde og vekt:  Denne uken er lille gutt ca. 27 cm lang fra hode til føtter og veier ca. 465 gram på begynnelsen av uka og ca. 550 gram på slutten av uka.

  Liv i magen: Kjenner liv hver enste dag ♥ Merker han hele dagen, men på kvelden er det mest. Da er han super aktiv. På mandagen så jeg for først gang spark på utsiden. Det var så spesielt, men så godt og se han.

  Formen min: Formen min er litt opp og ned. Jeg er bedre men mye sliten.   

  Søvn: Søvnen min sliter jeg mye med. Sover ikke mye på nettene, han er så ekstremt aktiv da. Ser ikke for meg at det blir bedre med tiden.

  Cravings: Ingenting! 

  Innkjøp: Har bestilt en bukse, en tykk lue og smekke.

  Vektøkning: Jeg har nå gått ned 3 kg igjen....

  Neste kontroll: Neste time hos lege er 15.mai

  Dette gleder jeg meg mest til: Jeg gleder meg til å bli ferdig med alt av innkjøp til lille gutt. Rommet hans er ferdig malt og er super fornøyd med fargen vi har valgt. Skal legge ut bilder når hele rommet er ferdig.

  Dette gruer jeg meg mest til: Akkurat nå er det ikke noe jeg gruer meg til. Det står kun flotte ting på planen fremover ♥

  MichelleHavenstrøm

  EMMALJUNGA VIKING

 • Hallo. På mandagen var jeg innom barnas best i Sandefjord for å bestille vogn. Mange synes nok dette er tidlig, men for at vi faktisk skal kunne ha den vogna vi vil ha så måtte vi bestille den såpass tidlig. Emmaljunga fabrikken i Sverige er stengt i hele juli og når jeg har termin 1.september så kan vi ikke garantere at vognen kommer til vi for babyen. Jeg er super fornøyd med vogna vi har bestilt. Det er den minste modellen Emmaljunga har, grunne til at vi har valgt denne er fordi vi har ikke så stor bil, så vi må ha en vogn som passer i bilen. Vi har ikke tenkt til å kjøpe bil med det første, så da må vogna tilpasses hvordan vi står i livet nå.

  Vi har valgt fargen lounge black, som er en mørke grå farge. Jeg har ikke noe bilde av vognen vår nå for den har ikke kommet enda. Men jeg har funnet to bilder på Google.no som er av vognen og den fargen vi har valgt.

  Merker jeg gleder meg veldig til vi for den, da blir ting litt mer virkelig. Ikke mange mnd til jeg kan gå turer meg lille gutt i denne vognen.

  Hvilken vogn har du?
  MichelleHavenstrøm

  GRAVIDOPPDATERING 21+0

 • Da tenkte jeg å komme med min første gravidoppdatering. Det skal bli spennende og nå dokumentere hva som skjer hver uke og det å se at dagene går nedover. Det kan bli noen lange dager, når formen ikke alltid tilsier noe annet. 


  Dette bilde er fra ultralyden vi var på i uke 12. Gøy å se hvor stor han har blitt siden det. 

  Termin: 1.september ♥

  Hvor mange dager igjen:  136 dager 

  Kjønn: Gutt

  Babyens lengde og vekt:  Denne uken er lille gutt ca 26 cm lang og veier mellom 370gram og 450gram. 

  Liv i magen: Kjenner liv hver enste dag ♥ Det er godt å endelig kjenne de små svake sparkene hans på kveldene rett før jeg skal sove. Jeg har hele tiden vist at han har vært der med tanke på ultralydene vi har vært på, men at jeg nå kjenner han er godt!

  Formen min: Formen min er litt opp og ned. Jeg er fortsatt ikke helt på topp. Sliter fortsatt med kvalme, og en del svimmelhet. 

  Søvn: Søvnen min sliter jeg mye med. Sover ikke mye på nettene, men det er vel bare å vende seg til.

  Cravings: Ingenting! 

  Innkjøp: Denne uken har jeg kjøpt vogn! Gleder meg til den kommer

  Vektøkning: Jeg har gått opp 700gram

  Neste kontroll: Mandag 23.april skal jeg til jordmor og neste time hos lege er 15.mai

  Dette gleder jeg meg mest til: Jeg gleder meg til å sette i gang med oppussinga av rommet til lille gutten vår. At det skal bli klart. Selv om det er en stund til han kommer er det mye annet som skjer, så skal bli godt å begynne på rommet hans.

  Dette gruer jeg meg mest til: Akkurat nå er det ikke noe jeg gruer meg til. Det står kun flotte ting på planen fremover ♥

  Håper dere liker slike innlegg og at dere vil følge med videre!

  MichelleHavenstrøm

  HELGEN

 • Hallo. Noen dager siden jeg var innom her nå. Jeg har ikke hatt tid til å blogge noe særlig. Fra og med denne uken tenke jeg å ha gravid oppdatering. Tenkte at det kunne være spennende for dere å lese om. Det skjer endel de ukene jeg kommer inn i nå. 

  Jeg legger ved to bilder fra søndagen. Vi hadde en fantastisk dag, utrolig fint vær. Er så deilig at våren er her og sommeren snart banker på dørene.

  Hva gjorde dere i helgen?
  MichelleHavenstrøm

  FLOTT VÅRDAG

 • God kveld! I dag blir det et kort innlegg fra mobilen. Vi sitter på hytta, om vi skal hjem eller ikke vet vi ikke enda. I dag har vi kost oss masse ut i sola, har vært et ekstremt fint vær i dag. Gleder meg så ekstremt til sommeren kommer nå, at man bare kan stå opp og ta på seg en kjole og gå ut.

  MichelleHavenstrøm

  BARNEROMMET

 • Hallo. Jeg sitter her å ser litt rundt på hvordan jeg vil ha rommet til lille gutt i magen. Og det er så alt for mye man kan velge mellom. Må nok skrive en liten innkjøpsliste, og den kan fort bli lang. Dette er noe jeg gleder meg til å gjøre, så det blir en morsom tid. Bare det å gå og handle og se på alt det fine butikken har. For så sommerfugler i magen av å tenke på det. For dette blir så gøy ♥


  Dette er fra Skeida.no   Dette er fra Ikea.no

  Har funnet mye annet fint også, men er alt for mye å legge ut her. Jeg skal komme med bilder når jeg har kjøpt inn. Og når ting er satt på plass på rommet hans. 

  MichelleHavenstrøm

  DEN STORE NYHETEN

 • Hallo. Endelig skal jeg komme med en stor nyhet. Noe som jeg har gledet meg veldig til å fortelle dere. 
  I september kommer en liten prins inn i livet vår. Vi gleder oss enormt mye til å møte han lille i magen. Vi har allerede vært på tre ultralyder og alt står bra til med gutten vår. Vi er super stolte allerede. Han vokser og gror. Jeg er i dag 20+1, så er halvveis og det er veldig godt. 

  Nå skal vi pusse opp rommet hans snart og gjøre ting klart. Det er kanskje litt tidlig men når man gleder seg sånn så er det greit å bare starte. Vi har enda en del vi skal handle inn til han. Men vi har kjøpt mye allerede. Jeg skal ta og legge ut bilder etter hvert, skal bli gøy å dele denne tiden med dere. 

  Her er bilder av lille gutten som ble tatt på forrige ultralyd vi var på. Det var godt å se han igjen. En liten aktiv kar som kommer til verden.

  MichelleHavenstrøm

  TILBAKE

 • God morgen!

  Nå er det kjempe lenge siden jeg har skrevet på denne bloggen. Nå har jeg lyst å begynne å skrive litt igjen, er ikke sikkert det blir innlegg hver dag. Det er mye som skjer i livet mitt for tiden som jeg har lyst til å dele, og sånn at jeg har et lite minne å se tilbake på når denne perioden er over.

  Jeg tenkte jeg skulle få nytt design og gjøre bloggen litt mer meg. Jeg må bare finne det som jeg vil ha, så tar nok litt tid før bloggen er helt klar. Så blir nok litt lite skriving i starten, men jeg lover det skal komme seg etter hvert.

  MichelleHavenstrøm

   

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no