Michelle Havenstrøm

mai 2014

Oppdatering

 • Hva skal jeg begynne å si på et innlegg jeg ikke har skrevet på lenge? Det er ikke alltid like lett. Jeg kan jo alltids begynne å unnskylde meg og hele den regla der, men jeg velger virkelig ikke å gjøre det. Det er ting i livet man virkelig må prioritere mer enn det å blogge sånn at resten av verden kan se hva du skriver. Det er den perioden det har vært for meg nå. Alt for mye som har skjedd og ting jeg har fått å tenke på og gjøre. Jeg vil prøve å bli en flinkere blogger for egentlig synes jeg det å blogge er moro, men jeg synes det både er spennede og utfordrene å blogge. 


  Jeg kan jo skrive litt om ting som faktisk har skjedd den siste tiden. Jeg har fått ny lærlingplass på nøtterøy og flytter da ditt om ca 3 mnd. Noe jeg gleder meg utrolig mye til. Selv om alle mine gode venner er i Sandefjord, så tror jeg virkelig at jeg har godt av det å flytte litt bort. Jeg bor heldigvis ´´med´´ familie. Jeg har også klart bilteorien og skal ha oppkjøring i slutten av mai. Datoen for dere ikke vite nå, men jeg skal love dere at dagen jeg har lappen skal dere få vite det. 

  Så gleder meg til å få lappen og kan endelig bli fri. Hehe. I skrivendestunder sitter jeg i Bryne. Har vært her siden tirsdagkveld og skal uheldigvis hjem igjen i morga. Det er noe jeg har veldig lite lyst til, men jeg må jo tilbake på jobben. Grunnen for at jeg er her borte er fordi jeg har vært på fotballkamp. Og Sandefjord rett og slett KNUST Bryne! Noe som er helt fantastisk. Nå skal jeg snart gå i dusjen, og slappe av resten av dagen. Nyte siste dagen her borte.
  Dere for ha en fantastisk søndag, så snakkes vi!
  Michelle Havenstrøm 
   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits