Michelle Havenstrøm

juni 2013

Ny header

 • Hallo kjære lesere!

  Nå har jeg endelig fått på plass en ny header, det var utrolig deilig siden jeg ikke har hatt en ordentlig header på lenge!  Jeg vil takke Annike Hals for en fin header! :) 

  Hva synes du om headeren?
  - Michelle - 

  Sommer sanger

 • God morgen!

  Nå tenkte jeg å legge ut tre gode sommer sanger! Dette er sanger som går i dette huset hver eneste dag. For kanskje sommerfølelse av disse sangene!   Hvilken av sangene likte du best?
  - Michelle -  

  Instagram #3

 • Hei kjære lesere! 

  Endelig er sommeren fult igang. Dette skal bli en bra sommer med soling, fotball, jobb, venner og avslappning! Jeg tar ikke veldig mye bilder med kamera mitt, men mobilbilder kommer alltd. Går jo ikke en dag uten at jeg tar bilder med mobilen. 
  1. Søstra mi Maria og meg. 2. Lille Cornelius og meg. 3. Onkel Kjell og meg. 4. Meg. 5. Lille søteste Cornelius. 6. Meg igjen. 

  Følg meg på instagram: Michellehavenstrom
  Jeg oppdaterer nok der oftere enn jeg oppdatere bloggen! (skal prøve å være litt flinkere nå i sommer til å blogge, jeg skal gjøre en del ting i sommer)

  Hva skal du gjøre i Sommer?
  - Michelle -  

  Tog tur til Sandnes

 • Hallo kjære lesere! 

  Nå har jeg endelig kommet meg på tog nummer 2. Jeg er på vei opp til landets fineste fylke nemelig Rogaland. Jeg har hatt fri fra skolen en stund nå, og har fri frem til onsdagen som jeg skal ha eksamen. Derfor tenkte jeg at en tur til Sandnes ikke var feil. Var der borte får to uker siden også, men da var det fotball kamp, nå er det bare for en liten ¨ferie¨.


  Bilde er fra Stavanger forrigang jeg var her! 

  -Michelle- 

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits