Michelle Havenstrøm

juli 2013

London - Planer

 • God kveld!

  Nå er det ikke mange timene igjen til jeg sitter på flyet på vei til London med tante og onkel. Jeg gleder meg så utrolig masse nå! Probleme mitt er at jeg for aldri kommet i gang med pakkinga.. Men jeg blir vel ferdig til klokka fire i morga? Ja, det må jeg nesten for da reiser vi til Torp!  Tenkte jeg kunne si dere noen av planen som er lagt, også noen ting jeg har litt lyst til å gjøre! Men jeg må se om det blir noe av. HEHE

  1. Madame tussauds
  Det er noe jeg har hatt lyst til så lenge. Det kommer til å bli en av de beste dagen i London. Bare gå rundt å se på de fantastiske fine utstilingene.


  (Google.no)

  2. BIgBen
  Big Ben må jeg jo bare bort å få se på. Alle har liksom vært der. Gleder meg til å virkelig stå der og bare se egentlig! 


  (Google)

  3. Shopping!
  Man drar ikke til London uten og shoppe litt. Hehe. Det skal  bli en del shopping! Det gleder jeg meg så mye til. 
  (begge bildene fra Google)

  Så for vi se hva annet vi finner på. Men dette er i hvert fall det vi skal. Vi skal jo ut å spise, og jeg skal ta masse bilder på denne turen her. 

  Hva ville dere gjort om dere dro til London?
  - Michelle 

  Park plaza county hall London hotel

 • God kveld kjære lesere! 
  Nå frem til jeg reiser til London skal jeg fortelle litt om planen og hotellet vi skal på. Det er kun en uke i dag til vi reiser og jeg gleder meg veldig med tanke på at jeg aldri har vært i London før.    Tenkte først å legge ut bilder fra hotellet vi skal på. Det ser så utrolig fint ut, og vi skal jo egentlig bare sove på hotellet. Så for meg trenger ikke det å være det beste, men jeg er allerede sykt fornøyd. Vi har også internett på hotellet så blogging fra London blir det. 


  Disse bildene er tatt fra Google, dere skal få se hotellet når jeg kommer ned. 

  Men er det ikke bare fantastisk fint ut? Jeg gleder meg i hvert fall veldig mye til å reise nå. 
  - Michelle 

  Flott kveld

 • I går kveld hadde jeg en kjempe fin kveld. Var i utgangspunktet barnevakt, men inviterte noen hjem så jeg slapp å være alene. Vi bada i bassenget, det var utrolig deilig! Så grilla vi litt, før dem dro hjem igjen. Nå kommer jeg egentlig bare med et egentlig litt kjapt innlegg før jeg skal gå i dusjen og kjøre bort til jobben. 

  Når Kristine har pøle og sopp går alt bra!

  Håper også dere hadde en fin kveld i går!

  Michelle

  New dress

 • Hei kjære lesere!

  Nå har jeg endelig fått kjøpt meg minnekort til kamera. Så nå blir det bilder og innlegg fremover. L.Y.K.K.E! Nå håper jeg at dere gleder dere like mye som meg til å forsett. Det har gått stunder i mellom, men jeg har jo bare hatt mobilbilder, og det kan bli kjedelig i perioder. Men tilbake til overskriften, jeg har kjøpt meg en dødsfin kjole. Jeg  bare elsker den, vil gå med den hele tiden, men den er litt lang så for se når jeg første gang kommer til å bruke den.  Åh, er den ikke bare super fin?
  - Michelle - 

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits