Michelle Havenstrøm

august 2013

NY REISE BESTILT

 • God ettermiddag! 
  Nå har jeg og Emma bestemt oss for å reise på en liten jentetur. Valget falt til slutt på Krakow! Gleder meg så utrolig mye til å reise. Krakow er et så utrolig flott sted, og vi skal kun på en shopping og kose tur og da er Krakow det perfekte stedet. Er forsatt en stund til vi reiser da, skal ditt i høstferien fra 3.Oktober - 6.Oktober. 

  Vi skal ikke i konsentrasjonsleirene for der har vi vært før, og vi skal ikke i saltgruven for der har vi også vært før. Har dere noen andre tips om hva vi bør gjøre når vi er der borte?



  Skal prøve å lage ferdig London videon i løpet av dagen, så den kanskje kommer ut i kveld eller i morga! 
  Har du vært i Krakow før? Hva synes du om byen?
  - Michelle - 

  Video om London (kommer)

 • Hallo kjære lesere!

  Jeg har ikke fått blogget siden jeg satt i London. Grunnen for at jeg ikke fikk blogget siste dagen var fordi vi var hjemme så veldig seint og vi skulle ta flyet tidlig dagen etter. Derfor valgte jeg å ikke bruke tiden på daten men det å faktisk ta å sove. Jeg holder på å lage en liten film om turen, den kommer ut på bloggen om ikke så alt for mange dager. Skal prøve å være kjapp, men er mye som skjer fortiden og er ikke lett å få gjort så mye i det hele tatt. Jeg skal egentlig lage en innkjøpsvideo fra turen også, skal prøveå få gjort det også. Men den kommer ikke med det første for å si det sånn! Skal prøve å være så rask jeg kan. 

  Håper dere har hatt en super fin sommerferie, vet at mange av dere i dag har startet på skolen igjen! 
  Lykke til alle sammen! God natt
  - Michelle -  

  London dag 2

 • God kveld lesere! 



  Dette har vært en så utrolig fantastisk dag. Vi startet dagen med en herlig engelsk frokost, det er den beste frokosten som finnes. Skal ta et bilde i morga av den. Helt utrolig! Så gikk turen videre til Madame Tussaud, det var en opplevesle som jeg virkelig skal ta med meg. Å se de firgurene som står der, er helt utrolig. Flere ganger jeg trodde det sto en ekte personer der.























  Har mange mange bilder her i fra, så tenkte når jeg kommer hjem at jeg kan lage en video om hele londonturen. Når vi var ferdig dro vi til hotellet en liten tur og videre på en lite shopping, jeg fant faktisk ingenting.. Helt utrolig! Men nå var jeg med på en helt utrolig magisk opplevelse nemelig Michael Jackson Thriller Muscal! Det var så utrolig bra, dem som spitle var så flinke at det var så sylt vert pengene! Beste jeg har sett! Neste som var litt kjedelig var at man ikke kunne ta verken bilder eller filme der inne, men sånn er det nå. Nå har vi nesten akkurat kommet tilbake til hotellet bra en liten gå tur, skulle ta bilder av BIgBen men ingen av bildene ble spesielt bra siden det var så mørkt. Så begynner det å regen masse i tillegg... 

  Håper alle der hjemme har hatt en fin dag! Nå er det snart natte på meg, opp å en lang dag i morga også. 
  - Michelle 

  London dag 1

 • Hei kjære lesere!



  Håper dere alle har hatt en strålende dag i dag. Det kan jeg i hvert fall si at jeg har hatt. Først satt vi oss på flyet på Torp, men det var noe galt så kom oss ikke bra Torp før sånn ca 7, flyet skulle gått halv 7. Når vi endelig landet måtte vi kjøre tog i 45 min. Det gikk veldig greit å fort, men så måtte vi videre i taxi i ca 8 min. Ååå, jeg elsker taxiene her borte. Dem er bare verdens beste! Tenkte å legge ut noen få bilder jeg tok av hotellrommet vårt i stad. Det er fader meg det sykaste hotellet jeg har sovet på.  









  Noen bilder fra hotellrommet i hvert fall og det er super fint. Ingen av disse bildene er redigert. Orker ikke gjøre det i dag. Nå sitter vi på hotellrommet, har akkurat dusja, for å legge meg. Tidlig opp i morga, for å dra til Madame Tussauds. Kommer til å bli en så bra dag! Gleder meg så utrolig mye allerede. 

  Hva har dere hjemme i Norge gjort i dag?
  - Michelle  

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits