Michelle Havenstrøm

oktober 2013

Memories

 • Nå sitter jeg er å ser tilbake på gode minner med min aller bestevenn. En venn jeg virkelig alltid kan snakke med og som alltid er der for meg når jeg trenger det. Situasjoner du ikke trodde du skulle ha noen der, har hun virkelig vært der for meg! Vi har vært i gjennom mye bra og mye vondt sammen, men er forsatt glad vi har hverandre ♥ Hun har vært igjennom mye, og jeg støtter henne uansett hva hun skulle gå igjennom fremover. Du betyr virkelig utrolig mye for meg Emma ♥   Dette her er gode minner jeg aldri kan legge fra meg!

  Har du en venn som betyr alt for deg?
  Michelle Havenstrøm

  Min historie - Barnevernet

 • Kjære gode lesere! 

  Innlegget jeg skriver til dere nå er både vanskelig og tung tema for meg å ta opp!   Demseber 2010 ble 4 av mine søsken hentet av barnevernet og plasert i fosterhjem. Dem ble plasert i 3 forskjellige fosterhjem. Heldigvis for meg ikke så langt unna! 
  Men etter dem ble hentet har ting vært så veldig anderledes, jeg for ikke se dem når jeg vil, jeg må ringe et annet hjem får å spørre om å se dem. Og vis jeg skulle ha lyst å sove hos dem eller eventuelt dem hos meg må det igjennom barnevernet, det er virkelig ikke sånn det skal være. Årenen som har gått har vært lange og tunge, men det har også skjedd mye positvit. Samarbeidet med barnevernet har ikke vært mye lett, men jeg har prøv og jeg har virkelig gjort mitt for at dette skal gå bra. 

  Men jeg vet virkelig med meg selv at alle mine herlige små søsken har det bra der de bor. Selv om jeg kunne ønske over alt på jord at ting var anderles! Jeg har god kontakt med alle fosterhjemmene, og dem sender meg bilder og sender meg en melding i ny og ned at det går bra med dem. Det er jeg så utrolig takknemeling for, det er jo tross alt mine søsken og dem skal jeg jo bo med! Jeg elsker mine små over alt på denne jord. De er nydelig og fantastiske uansett hvor dem bor og hva som skjer.   I en tid som har vært vanskelig har jeg hatt verdens bestevenner som virkelig har vært der for meg! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten dem, og da spesielt Emma ♥ Hun har vært en jeg kunne ha snakket med og hadde også god kontakt med mine små søsken. At hun har vært der har betyd mer enn noe annet! 

  Har også laget en video om dette som har ligget på youtube i ca. ett år nå:  Håper dere likte innlegget og vis dere har noen flere spørsmål om dette så bare å still dem, jeg svarer på det meste!
  Betyr mye om dere deler videoen eller innlegget her heller
  Michelle Havenstrøm  

  Spørsmålsrunde - still spørsmål

 • Siden kamera mitt ikke fungerer fortiden vil jeg starte en spørsmålsrunde! Dere kan stille meg akkurat dem spørsmålene dere vil, så håper jeg på at jeg for endel spørsmål.   Noe du lurer på så har du sjansen til å få vite det akkurat nå?
  Michelle Havenstrøm 

  Long time no see • Bloggen er den ting jeg sist har tenkt på i det siste. Jeg skal som jeg sikkert sier i alle mine innlegg begynne å bli flinkere til å blogge. Men jeg er så usikker på hva jeg skal blogge om, føler at ting jeg blogger om ikke er så utrolig morsomt, eller har noe mening! Men skal som sagt prøve igjen! Nå holder jeg på å ordne rommet mitt, kan ta bilder av det når jeg er ferdig, kan lage en video med kjolene mine. Jeg kan prøve å finne ting å blogge om, men det er ikke veldig lett. 


  (Bildene er fra i påska) 

  Hva vil du se på bloggen min?
  Michelle Havenstrøm

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits