Michelle Havenstrøm

desember 2014

2015

 • Vil bare innom å ønske mine kjære gode lesere et godt nytt år!

  - MichelleHavenstrøm

  Ut på tur aldri sur

 • God morgen kjære lesere!

  Vi har stått opp for en liten stund siden. Vi spiste god frokost, egg, bacon og rundstykker super digg! Etter det tro vi en liten tur utenfor hytta. Det er ikke så veldig langt fra et liten vann som er her. Det var så koselig å gå ut en tur. Og i tillegg er det snø her. Det er det diggeste fordi hjemme er det ikke noe snø.   Håper dere for en fin dag i dag! 

  -MichelleHavenstrøm

  Hyttetur

 • Hei igjen god folk ♥

  I dag var jeg hos svigers og satt opp juletre, det var kjempe koselig!  Har vi ikke vært flink?

  Det ble ikke kino i dag siden vi bestemte oss heller for å dra på hytta til farmor. Kjempe koselig her! Vet ikke hvor lenge vi blir, enten bare til i morga eller kanskje til lørdag! I morga skal vi gå en tur, og kose oss her.   Håper alle har hatt en fin 1.juledag! 

  -MichelleHavenstrøm

  JULAFTEN

 • Lenge siden sist nå. Har veldig lyst å begynne å blogg litt igjen, og tenkte da at jeg skulle starte med å blogg om den fantastiske julen jeg har hatt.   Jeg hadde en kjempe fin jul med familien min og kjæresten min. Spise god mat, og snakket å hadde det utrolig koselig! Jeg er super fornøyd med gavene jeg fikk, kunne ikke ønsket meg noe bedre gaver enn det jeg fikk. Jeg har verdens beste familie ♥

  Fikk så mye fint, hyttetur i mars ♥ Dublin tur i februar når jeg blir 20 år ♥ Kinogavekort ♥ Og mye mer, dere ser det meste på bilde. 
  Julen ble utrolig vellykket for meg i år. I dag skal jeg sette opp enda et juletre, sammen med familien til kjæresten min som ikke feirer jul og som skal ha det opp til nyttårsaften. Det blir så koselig! Jeg også på kino i dag med kjæresten min siden vi har 4 mnd dag i dag! ♥


  Håper dere har hatt en like fin jul som meg! Og ønsker dere en god jul videre ♥

  -MichelleHavenstrøm  

   photo IMG_3003_zps7bdb5fa7.jpg

  Her kan du skrive litt om deg selv og bloggen din!

  Dette er et gratisdesign som du kan endre på så lenge du ikke fjerner linken under design nederst i sidemenyen.

  Håper du liker designet ♥

  Kategorier

 • Arkiv

 • Design

  Hunterandme.blogg.no

  hits